Δουκίσσης Πλακεντίας 81, 15234 Χαλάνδρι Αττικής
Δευτέρα-Σάββατο 09:00- 17:00
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δουκίσσης Πλακεντίας 81, 15234 Χαλάνδρι Αττικής
Δευτέρα-Σάββατο 09:00- 17:00

Αποφράξεις

Μετά την πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας στους τομείς χερσαίων μεταφορών και τεχνικών υπηρεσιών, το 2020 και μετά την είσοδο νέων συνεργατών, ο τεχνικός τομέας επεκτάθηκε στον τομέα του αποχετευτικού δικτύου και συγκεκριμένα στις αποφράξεις, με ιδιόκτητα όχηματα τελευταίας γενιάς και κάλυψη τα βόρεια προάστια της Αττικής (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι, Βριλήσσια, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Χολαργός και γύρω περιοχές)

Μπορείτε να μας βρείτε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και ο επαγγελματισμός μας προσφέρει λύση σε κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και την κατάλληλη τεχνογνωσία σε πολύ προσιτές τιμές τις παρακάτω υπηρεσίες: Απόφραξη αποχέτευσης ή κεντρικού φρεατίου, έλεγχος δικτύου με κάμερα, άντληση υδάτων, απόφραξη κουζίνας (νεροχύτη ή αποχέτευσης), απόφραξη μπάνιου (λεκάνης τουαλέτας, σιφονιού μπάνιου, νιπτήρων, μπανιέρας ή ντουζιέρας), απόφραξη οριζόντιας ή κάθετης υδρορροής.

Μια φραγμένη αποχέτευση ή ένα βουλωμένο φρεάτιο μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει να λύσει το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά, 24 ώρες το 24ωρο.

Η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης του προβλήματος με τη χρήση καμερών τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλήρη εικόνα του προβλήματος και επομένως απόλυτα στοχευμένη αντιμετώπισή του. 

Η άντληση, τόσο ακάθαρτων λυμάτων όσο και όμβριων υδάτων, γίνεται άμεσα και υπεύθυνα με τη χρήση επαγγελματικών αντλιών ώστε να αποφευχθεί η επέκταση του προβλήματος στο χώρο σας είτε πρόκειται για κατοικία είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τη νοικοκυρά και μια φραγμένη αποχέτευση είναι ότι χειρότερο για τα οικιακά υδραυλικά. Η άμεση επέμβαση του συνεργείου μας μπορεί να δώσει οριστική λύση σε αυτά τα προβλήματα γρήγορα και οικονομικά.  

Ένα βουλωμένο σιφόνι μπάνιου μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ζημιά σε όλο το χώρο σας (οικία ή επιχείρηση), καθώς αν το μπάνιο πλημμυρίσει, τα νερά μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές και φθορά σε ξύλινα έπιπλα και πατώματα. Μια φραγμένη λεκάνη, ένας βουλωμένος νιπτήρας ή μια μπανιέρα που δεν αποστραγγίζει καλά τα νερά, αποτελούν σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα. Η ομάδα μας μπορεί να λύσει το πρόβλημα υπεύθυνα και να σας δώσει συμβουλές για την καλή συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων.

Η απόφραξη της υδρορροής του μπαλκονιού σας ή της κάθετης υδρορροής μπορεί να γίνει εύκολα αν προτιμήσετε την εταιρεία μας η οποία είναι διαθέσιμη 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

apof_2_2022