Δουκίσσης Πλακεντίας 81, 15234 Χαλάνδρι Αττικής
Δευτέρα-Σάββατο 09:00- 17:00
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δουκίσσης Πλακεντίας 81, 15234 Χαλάνδρι Αττικής
Δευτέρα-Σάββατο 09:00- 17:00

Η Εταιρία μας

Λίγα λόγια...

Η Ιστορία

Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκίνησε το 2014 σαν ατομική επιχείρηση από τον ιδρυτή και Γεν. Διευθυντή Κο. Παναγιώτη Φωτόπουλο στον τομέα των χερσαίων μεταφορών. Η γνώση, η άριστη υποστήριξη του πελάτη, και το άρτιο αποτέλεσμα στις παραδόσεις, μεγάλωναν συνεχώς το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των πελατών μας.
Το 2017, και έπειτα από αγορά ιδιόκτητων φορτηγών, η εταιρία μετονομάστηκε σε S.T.S. Ι.Κ.Ε. και εδρεύει έκτοτε στο Χαλάνδρι (Δουκίσσης Πλακεντίας 81).
Σήμερα, τα 14 ιδιόκτητα φορτηγά πολλαπλών μεγεθών έρχονται να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, και να επισφραγίσουν συνεργασίες με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού, των εμπορευμάτων, και των πελατών μας.
Η ταχύτητα διεκπεραίωσης των όποιων θεμάτων προκύπτουν, αλλά και η ολοκληρωμένη διαχείριση του τομέα της μεταφοράς, γίνονται αξίες.
Το 2018 επεκτείνονται οι δραστηριότητες στον κατασκευαστικό τομέα με τεχνική υποστήριξη σε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές, και ψυκτικές εργασίες ,αλλά και σε ξυλοκατασκευές.
Αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της συσσωρευμένης εμπειρίας που αποκτήθηκε με την είσοδο νέων συνεργατών μας το 2020, ο τεχνικός τομέας επεκτάθηκε με αποφράξεις, με ιδιόκτητο όχημα τελευταίας γενιάς, και με απολυμάνσεις με εξελιγμένα μηχανήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
S.T.S. I.K.E.
Το όραμά μας

Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας με τη δέουσα προσοχή στην ασφάλεια, στη διαφύλαξη της πληροφορίας (εμπιστευτικότητα) και στην αμεσότητα.
Η εξυπηρέτηση να είναι σε τέτοιο βαθμό, που ο πελάτης να συστήνει ευχάριστα και αβίαστα την εταιρίας μας σε κάθε μας παρεχόμενη υπηρεσία που έχει χρησιμοποιήσει.
Το προσωπικό μας να νοιώθει οικονομική ασφάλεια και εργασιακή γαλήνη. Να υπάρχει υψηλή αναγνωρισημότητα ,καθώς και καθαρή εικόνα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
Να έχουμε νεες συνεργασίες με γνώμονα το κοινό συμφέρον με τον πελάτη, με δίκαιη κερδοφορία και open book policy. Να είμαστε μια εταιρία που προσφέρει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, έχοντας σαν στόχο όχι μόνο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, αλλά και του ίδιου του προσωπικού της.
Να αφουγκραζόμαστε τις συνθήκες της κοινωνίας και να διαχειριζόμαστε τους πόρους μας προς συμφέρον τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μας.
Να είμαστε σωστοί στις πράξεις μας.
Να έχουμε το μικρότερο, δυνατόν, ενεργειακό-περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην κοινωνία.
Να εξελισσόμαστε συνεχώς.
Να προσφέρουμε εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οικονομικά
Πακέτα
Με γνώμονα
την ασφάλεια
Με σεβασμό
στο περιβάλλλον
Άμεση εξυπηρέτηση
Κάλυψη επαγγελματιών & ιδιωτών
Εγγυημένα
Αποτελέσματα
S.T.S. I.K.E.

Εξυπηρέτηση που δε χωράει ο νους!